loader image
Gati në çdo kohë!

Kontakt

Le të diskutojmë për biznesin tonë!

Planet Group është kompania më bashkëpunuese në rajonin tonë, është e fokusuar në kërkesën e tregut dhe kërkesën e klientit, në kohën dhe vendin e duhur, duke përdorur shpërndarjen e madhe të rrjetit në të gjithë territorin e Kosovës.

  Jemi këtu

  Detajet e kontaktit

  Mos ngurroni të na kontaktoni!

  Adresa

  Zona Industriale, Prishtinë – Fushë Kosovë,
  10000, Kosovë

  eMail

  info@planet-group.org

  Kontakt

  +383 38 730 730

  Ndiqni brendet tona

  Chipso

  Lowell

  Simsek