loader image
Historia jonë

Rreth nesh

Planet group

Një histori suksesi

Që nga viti 2019 e deri më tani çdo vit ne kemi zbatuar rritje dhe zgjeruar aktivitetet.
është shumë e rëndësishme për ne që çdo klient i vetëm të jetë i kënaqur me ne, dhe ne mund ta arrijmë këtë duke ofruar produkte cilësore me një çmim të arsyeshëm për ta.

Planet Group është kompania më bashkëpunuese në rajonin tonë, është e fokusuar në kërkesën e tregut dhe kërkesën e klientit, në kohën dhe vendin e duhur, duke përdorur shpërndarjen e madhe të rrjetit në të gjithë territorin e Kosovës.

Kompania Planet Group ka një gamë të madhe të shitjeve dhe shpërndarjes së produkteve cilësore në të gjitha territoret e Kosovës, kryesisht në sektorin e Horace & Markets/Dyqane.

Jemi këtu

  • Depo jonë

  • Kombit tanë

  • Veturat tona

2227+

Pika të shitjes

21+

Punëtor

15

Vetura

Vizioni ynë

Të jemi udhëheqës i krahasueshëm në shitjet dhe shpërndarjen e produkteve të ndryshme në tregti, duke përmbushur kërkesat dhe nevojat dhe shërbimin e shkëlqyer të konsumatorit në të njëjtën kohë për të krijuar një stabilitet afatgjatë në biznes.

QASJA Në ZHVILLIM

Ne jemi lider kur flasim për Shitje dhe Shpërndarje!

Integrimi i markave kryesore nga kategori të ndryshme

Një ekip shitës dhe shpërndarës me përvojë

Shitje direkte në 2300 pika në Kosovë

Të fokusuar në menaxhimin e markës

Menaxhimi kryesor i klientit

Misioni ynë

Misioni ynë është të krijojmë një vlerë të vazhdueshme marrëdhënieje për partnerët tanë në biznes, punë, klientë, shoqëri, për të dhënë një kontribut efektiv në zhvillimin ekonomik dhe social.

Hidhini një sy

Markave tona